POŽURITE PO KARTE

Koncert benda The Pogues uskoro rasprodan

27.05.2011 u 10:09

Bionic
Reading

Iako je do zagrebačkog koncerta preostalo više od mjesec dana, poguesomanija ne jenjava te organizatori očekuju da će se vrlo brzo rasprodati ulaznice za koncert koji će se 14. srpnja održati na Šalati

'Iako smo računali na velik interes, jer Poguesi dolaze u originalnoj postavi, na čelu sa Shaneom MacGowanom, ovolika navala na ulaznice ipak je i nas iznenadila. Koncert bi, naime, zaista mogao biti vrlo brzo rasprodan', kaže Darko Putak, predsjednik udruge Multiart, koji je u Zagreb već dovodio značajna glazbena imena, poput Patti Smith, grupe The Pixies, Nicka Cavea i mnogih drugih.

Saznajemo da će bend, koji će činiti osam članova, zajedno s menadžmentom i tehničarima sletjeti u Zagreb dan prije velikog spektakla na Šalati privatnim avionom iz Antwerpena, gdje nastupa tri dana prije dolaska u Zagreb, a iz njegove matične agencije The Agency Group, ujedno jedne od istaknutijih svjetskih booking agencija s podružnicama širom Europe i SAD-a, naglašavaju da se Pogues izrazito vesele nastupu u Zagrebu.

Shane MacGowan se inače, zajedno s članovima benda, trenutno odmara, a od 5. srpnja započinju s koncertima u Njemačkoj, Nizozemskoj i Belgiji, dok će nakon Zagreba nastupiti u Austriji i Velikoj Britaniji.

Podsjećamo da se ulaznice u pretprodaji mogu kupiti po cijeni od 220 kuna, a VIP FAN ZONE ulaznice mogu se nabaviti za 320 kuna na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu: Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7, Dvorana Mljet, I. kat, Hypo centar, Slavonska av. 6.

Također, ulaznice se mogu kupiti i preko sustava Eventim.