U SKLOPU 8. ZAGREBAČKOG SAJMA KNJIGA

Izišlo drugo izdanje 'Zvučni zid II, Vinilne priče'

20.05.2011 u 14:59

Bionic
Reading

Ljubav prema zlatnom periodu vinila, rock glazbi i zanimljivoj knjizi okupila je i na novom, drugom izdanju knjige 'Zvučni zid II, Vinilne priče' poznate autore koji su napisali 28 novih priča

'U svojoj karijeri većinom sam pisao o filmu, ali glazba je moje prvo pogonsko gorivo, pa je bilo vrijedno svega ovoga. Ni sanjao nisam da će me ona dovesti onamo kamo ni droga ne bi mogla – na zajedničku svirku s mojim idolima iz 80-ih', između ostaloga, kazao je urednik izdanja, novinar i publicist Arsen Oremović, prije poziva na zvučnije predstavljanje zbirke 'Zvučni zid II, Vinilne priče', 24. svibnja u Tvornici kulture. Ondje će u sastavu grupe Mračni predmet želja, čiji je CD s tri pjesme objavljen uz knjigu, koncertirati u prepoznatljivim rock'n'roll notama, kojima je posvećena i zbirka u izdanju Menarta.

Zvučni zid II, Vinilne priče

Na promociji u Profil Megastoreu o knjizi su govorili i Piko Stančić, Goran Tribuson, Branko Komljenović, Ante Perković, Arsen Oremović te Aleksandar Dragaš, koji su se prisjetili kako su im rock i punk glazba utjecale na svjetonazor.