SLAVNI GLAZBENI PRODUCENT

Pharrell Williams i N*E*R*D na T-Mobile INmusic festivalu

11.03.2009 u 10:33

Bionic
Reading

Pharrell Williams će sa svojim sastavom N*E*R*D nastupiti na glavnoj, T-Mobile pozornici ovogodišnjeg INmusic festivala

Trostruki dobitnik GrammyjaPharrell Williams stekao je megapopularnost surađujući s najvećim imenima glazbene industrije poput Madonne, Gwen Stefani, Justina Timberlakea, Janet Jackson, Ludacrisa, Snoop Dogga, Ushera, Nellyja i Jay-Z-ja.

Pharrell je i jedan od najcjenjenijih glazbenih producenata današnjice, a poznat je kao dio producentskog tandema The Neptunes i kao frontmen alternativnog rock i hip-hop benda N*E*R*D, s kojim i dolazi u Zagreb.

Trio N*E*R*D (No One Ever Really Dies) 2001. godine osnivaju Pharrell Williams, Chad Hugo i Shay Haley te uskoro izdaju prvijenac In Search Of…, s hit singlovima Lapdance i Rock Star. Drugi album Fly Or Die iz 2004. visoko ih pozicionira na svjetskim top ljestvicama. Prošle godine N*E*R*D. izdaje svoj treći album Seeing Sounds (2008).

Iako mu se ime prvenstveno vezuje za glazbeni svijet, Pharrell postaje modna ikona i sve poznatije ime u modnoj industriji s vlastitim modnim markama.

T-Mobile INmusic festival održat će se 24. i 25. lipnja na zagrebačkom Jarunu, a osim Pharrella Williamsa, nastupe su dosad potvrdili Kraftwerk, Franz Ferdinand, Moby, Art Brut i Sergent Garcia.