Glazba DJ BATTLE POWERED BY POLICE

Žestoka finalna borba odabranih!

Izvor: Promo fotografije Police , Autor:Police
  • Autor: tportal.hr
  • 22.9.2014 16:28:01
  • 6.5.2011 13:54:33

U glazbenom radijskom showu Otvorenog radija DJ battle powered by POLICE predstavilo nam se 16 najboljih hrvatskih DJ-a, koji su se iz tjedna u tjedan borili za glasove slušatelja i stručnog žirija. Tportal.hr je ovom prilikom za svoje čitatelje pripremio troje naočala Police te 5x2 ulaznice za završni party!

>Glazbeni radijski show DJ battle koji je po prvi puta zaživio u eteru nekog hrvatskog radija doživio je svoj potpuni uspjeh. Idejni začetnici projekta Daniel Berdais i Tajana Gašparić smatraju da se ovakvim projektom podiže i jača hrvatska DJ scena, koja je bila nedovoljno promovirana i nedovoljno zastupljena u medijima pogotovo u radijskom eteru. U ovom serijalu 16 se najboljih hrvatskih DJ-a glasovima slušatelja iliti tzv. prirodnom selekcijom borilo s neprirodno napetim rezultatima. Oružje su bili najbolji miksevi i predobra mjuza.

Ludvig ili Aldo Morro, ostat će nam još neko vrijeme totalna nepoznanica jer ovo finale opaki je žiri dodatno zapaprio i držat će vas u neizvjesnosti do samoga kraja. Oni koji grizu nokte da doznaju tko je pobjednik DJ battlea 2011 neka tweeta, fejsa, maila i SMS-a dok se ne domogne karte jer nikako, ali nikako nesmijete propustiti finale najboljeg hrvatskog radijskog showa! Sve ovo događa se samo s jednim ciljem, da nađemo najboljeg hrvatskog DJ-a 2011 i da ne budemo lažno skromni, da se se razvalimo na najboljem partyu ove sezone DJ battle powered by Police finale, 13. svibnja u klubu Mansion. Line up DJ-a tjera suze u oči i razvlači usne u osmijeh !

Ivan Mastermix, Pintha Indahouse, Frx, Bizzo, Aldo Morro, E Base, Venom, Bronson, Nicole, Ludvig, Go Cut, Matija Tonković –Mataya, Tom Bug, Jogarde, Alen S, Joe 2 Shine!

Ulaz je ograničen, ali jesmo li smo vas ikada razočarali?
Tportal.hr vodi pet najsretnijih na party, a samo jedan srečković imat će VIP tretman!


Po dvije ulaznice za party osvojili su:

Azra Imširović
Zvonko Benko
Daniel Vojković
Andrea Čretni
Tomislav Golojuh


Prve naočale sa slike osvojio je Željko Mičuga.
Druge naočale sa slike osvojio je Zvonimir Buzatović.
Treće naočale sa slike osvojila je Milena Horvat.

Dobitnici će o preuzimanju nagrada biti obavješteni mailom.

 DJ Battle/Police DJ Battle/Police   DJ Battle/Police
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više