NOVI SPOT

Lady Gaga kao Marija Magdalena

06.05.2011 u 10:13

Bionic
Reading

U novom spotu za pjesmu 'Judas' pjevačica Lady Gaga glumi Mariju Magdalenu, a Isusa John Leguizamo iz filma 'Step Up'. Spotom vrijednim 48 milijuna kuna Lady Gaga u svom stilu opet nastoji šokirati javnost, pa su joj tako i ovaj put kao predložak poslužili biblijski likovi

Spot je, naravno, opet izazvao reakcije vjernika, a nisu izostali ni komentari na Gagino često korištenje motiva iz kršćanstva.

'Korištenjem kršćanskih motiva ona pokušava sakriti nedostatak talenta i svoj dosadni performans. Ona je još samo jedna bivša katolkinja koja je okrenula glavu od vjere', rekao je Bill Donahue, predsjednik The Catholic League for Religious and Civil Rights.

Naime, u novom spotu, koji je pjevačica posljednjih nekoliko tjedana najavljivala i promovirala preko Twittera, Gaga glumi suvremenu Mariju Magdalenu, Isusa glumi John Leguizamo, a uloga Jude pripala je Normanu Reedusu (42) iz serije 'Hawaii Five-O'.

Spot započinje prikazom motorista koji se voze cestom, a među njima je i Lady GaGa. U nastavku spota pjevačica se sa svojom bandom pojavljuje u bajkerskom klubu gdje flertuje s nekoliko muškaraca i ljubi se s njima.

Pjevačica pak u spotu ne vidi ništa sporno i naziva ga remek-djelom.

'U njemu vidim samo socijalne i kulturne aspekte. Cijeli video je jedna metafora, kojem nije bio cilj dočarati biblijsku lekciju', zaključila je Lady GaGa.

Lady Gaga, spot 'Judas'