Glazba 9. SEASPLASH FESTIVAL

Program na pet pozornica u četiri dana

  • Autor: tportal.hr
  • 28.4.2011 15:16:10
  • 28.4.2011 13:32:26

Jedan od dugotrajnijih domaćih ljetnih open air festivala, uz naglasak u programu na najaktualnije i svježe s domaće i regionalne scene, uz respektabilne inozemne goste, najavljen je u Zagrebu

Deveti Seasplash festival održat će se na Monumentima od 21. do 24. srpnja, a najavljen je i drugi Outlook festival, najveći europski festival posvećen bass glazbi i sound system kuturi, od 1. do 4. rujna u tvrđavi Punta Christo, gdje je od 21. svibnja otvoren i Seasplash Summer Club.

Ovogodišnji izvođači na Seasplashu dolaze s Jamajke, iz Austrije, Francuske, Srbije, Poljske, Velike Britanije i dakako Hrvatske. Zasad su najavljeni Perfect & House Of Riddim, Elemental, Ajs Nigrutin & Timbe, Kaly Live Dub, Slum Dogz, Channel One Sound System, Shades Of Black/Paul Fox & Jonah Dan, Jenna G, Balkan's Hi-fi feat. Soom T, Radikal Guru, Submotion Orchestra, Digitron Sound System, Chakka & Popay feat. I-tall Riddim Band, Waitapu, Dubble, a popis nije konačan, već će biti dodan u lipnju.

Noviteti ovogodišnjeg izdanja su Chillsplash stage, gdje se posjetitelji mogu odmoriti u ugodnom ambijentu uz laganiju glazbenu podlogu i ponudu bezalkoholnih koktela, zatim Seasplash boats, brodovi na kojima će se održavati partiji, kao i dodatne mogućnosti smještaja, organizirani prijevoz iz Pule i natrag, a moći će se i kampirati. Usto, bit će otvoren i festivalski infopult. U bogat program uvrštena je i radionica sviranja nyabinghi udaraljki te 'Cirkus za svakoga' u organizaciji udruge Čarobnjakov šešir.

U četiri dana program će se odvijati na pet pozornica, uključujući partyje na brodovima, koncerte, live actove, sound system sessione, DJ setove, vizualizacije, rasta basket cup i radionice.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više