NAGRADNJAČA

'DJ Battle powered by Police' - korak do finala

21.04.2011 u 14:17

Bionic
Reading

'DJ Battle powered by Police' ulazi u samu završnicu! Dok čekamo proglašenje zadnjeg DJ-a koji je izborio svoju kartu za drugu polufinalnu emisiju, s ponosom predstavljamo prvi polufinalni par koji će nas ovog petka od 20 sati na frekvencijama Otvorenog radija zabavljati kroz dva seta vrhunske elektronske glazbe. Tportal.hr i Police su ovaj put za svoje čitatelje pripremili jedne sunčane i jedne dioptrijske naočale!

E-Base i Ludvig spremni su za novi DJ dvoboj, a o pobjedniku ove prve polufinalne emisije uz dva člana renomiranih stručnjaka odlučuju slušatelji koji glasujući na www.police.hr mogu osvojiti vrijedan poklon – Police sunčane naočale!

Pobjednik treće četvrtfinalne emisije je Alen S, a o pobjedniku zadnje četvrtfinalne emisije u kojoj su svoje snage odmjerili DJ Ivan Mastermix i Aldo Morro do petka u 17 sati možete glasati ovdje

DJ E-Base

E-Base je jedan od najpopularnijih hrvatskih DJ-eva. Svira u prestižnim klubovima, na velikim eventima i ekskluzivnim fashion partyima. Nastupio je kao warm up na zagrebačkom koncertu grupe Faithless, na gotovo svim MTV Summer Tour partyima uz imena kao što su Roger Sanchez, Shapeshifters, Freemasons i Timo Maas. Radio je u medijima kao novinar kultne emisije TOP DJ MAG, kao radijski glazbeni urednik i kao glavni urednik hrvatskog izdanja časopisa Subkultura. Sezonu 2009/2010 obilježili su nastupi na Papaya Day & Night festivalu rame uz rame s najznačajnijim svjetskim imenima kao što su Paul van Dyk, Tiesto, Freemasons i Eric Prydz. U pripremi je nekoliko novih produkcijskih projekata, a između ostalog i njegov prvi samostalni album.

DJ Ludvig
DJ Ludvig

DJ kojeg je britanski glazbeni tisak nazvao najboljim hrvatskim elektronskim izvoznim proizvodom, jedan je od umjetnika čija je kvaliteta potvrđena uvrštenjem na najpoznatiju svjetsku kompilaciju elektronske ambijentalne glazbe 'Café del Mar'. Nastupa u elitnim svjetskim klubovima kao što su Roxy (SAD), Plussoda (Grčka) i Lust (Japan), a dva je puta nastupio na Love Paradeu, najvećem svjetskom festivalu elektronske glazbe. Producent je filma 'Astralis – Institucija' koji je na američkom New York Independent Film&Video Festivalu osvojio nagradu za najbolji međunarodni dokumentarac. Ludvig jedan je od DJ-a koji svoju karijeru gradi van hrvatskih granica, a zahvaljujući matičnoj izdavačkoj kući dobio je svoj prostor u medijima diljem Europe.

Nagradno pitanje glasi:

koje je pravo ime DJ Ludviga?

a) Davor
b) Damir
c) Darko

Točne odgovore šaljite na e-mail nagradnjace@t-com.hr. U prijavi je obavezno navesti ime, prezime, adresu, e-mail adresu i broj telefona/mobitela.

Imena dobitnika objavit ćemo u četvrtak, 28. travnja.


Sunčane naočale osvojio je Vanja Lovrek , a dioptrijske Liliana Viduka