Glazba U NADI JE SPAS

Bono i U2 dolaze u Zagreb?

  • Autor: I. T.
  • 9.3.2009 9:10:41
  • 7.3.2009 18:02:19

Iako se službena potvrda čeka u ponedjeljak, najvjerojatnije već možemo slaviti jer U2 po svemu sudeći 10. kolovoza dolazi u Hrvatsku

Kako objavljuju mediji, U2 je vrlo blizu Hrvatskoj. Službena potvrda mogućeg koncerta legendarne irske grupe mogla bi se dogoditi u ponedjeljak u devet ujutro po našem vremenu, kad će na službenoj Facebook stranici benda biti objavljeni svi datumi europske i američke turneje. Hoće li se na popisu naći i Zagreb, vidjet ćemo.

Već mjesecima kruže glasine kako će se u sklopu nove turneje U2 'Kiss The Future' naći i Zagreb. U posljednje vrijeme na nekim su se internetskim stranicama mogli naći datumi i imena gradova za cijelu europsku turneju, na kojima je bio i Zagreb, ali bez konkretnih potvrda izvođača ili potencijalnih organizatora koncerta.

Na nedavno otvorenoj Facebook grupi Dovedite nam U2 u Zagreb, koja je u vrlo kratkom roku prikupila više od 6.000 korisnika, kalkulira se čak i s mogućim datumima zagrebačkog koncerta. Najčešće spominjan je onaj 10. kolovoza, na maksimirskom stadionu u Zagrebu. Što će na kraju od silnih kalkulacija ispasti, vidjeti nam je u danima koji slijede.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više