JELENA ROZGA

'Pokažimo da smo zajedno, koliko smo veliki i snažni'

16.04.2011 u 13:34

Bionic
Reading

Sinoćnji koncert u Ciboni još je jedan od trijumfa splitske pjevačice na kojemu su gostovali klapa Kampanel, Jole i Crvena jabuka. Žera vjerojatno nije slučajno, baš na dan presude generalima, otpjevao 'Zovu nas ulice'

'Pokažimo večeras koliko smo veliki i snažni, pokažimo da smo zajedno i zapjevajmo', riječi su kojima se Jelena Rozga obratila publici čim je izašla na pozornicu dupkom ispunjene Cibone. Tijekom dva sata koncerta nije spomenula ime na koje je aludirala, ali već te su riječi bile dovoljne da se dvoranom zaori gromoglasan pljesak.

Dva sata Jelena je publiku držala na nogama i u ludom, raspjevanom ritmu svojih hitova. No kulminacija večeri bile su stare pjesme Magazina - 'Kokolo', 'Oko moje sanjivo' i 'Sve bi seke ljubile mornare'. U jednom trenutku publika je toliko glasno pjevala da je Jelena nasred pozornice slegnula ramenima kao da pita 'Trebam li vam ja?'.

U backstageu jednaka gužva kao i u publici. Mirna Maras rasplesala se već na prve taktove 'Bižuterije', dok je novinar informativnog programa Nove TV Mislav Bago odolijevao pozivima na ples svojih dobro raspoloženih kolegica. Lana Klingor u jednom od hodnika zaplesala je i s trash zvijezdom RTL-ovih 'Javnih tajni', emisije koja je u backstageu mogla naći materijala barem za dvije sezone.

Publika je gromoglasno pozdravila Jelenine goste - klapu Kampanel, Joleta te Žeru koji vjerojatno nije slučajno, baš na dan presude generalima, otpjevao 'Zovu nas ulice'. Sinoćnji koncert u Ciboni još je jedan od trijumfa Jelene Rozge.