22. OŽUJKA NA RTL-u

Carreras i Bolton u dokumentarcu o Tonyju Cetinskom

06.03.2009 u 19:16

Bionic
Reading

Na RTL televiziji 22. će ožujka biti premijera dokumentarnog filma o Tonyju Cetinskom 'Blago onom tko te ima' u kojem sudjeluju Carreras i Bolton

Tony Cetinski nema novi album, ali zato ima dokumentarac. Film Blago onom tko te ima prati našeg popularnog pjevača od prvih scenskih koraka do današnjih dana, u dosad skupljenih čak dvadeset pjevačkih godina.

U dokumentarcu, koji naglasak stavlja prvenstveno na glazbenu karijeru, pojavljuju se mnoga poznata imena s hrvatske estrade i šire, poput Nine, Vanne, Zorana Predina i Halida Bešlića, ali i neka svjetski slavna imena pričaju o našem slavuju. Tako o Tonyju riječi hvale ne štede Jose Carreras i Michael Bolton, svjetski glazbenici s kojima je naš slavuj imao časti nastupati i prijateljavati.

Film je nastajao pet godina, a kroz pjevačevu karijeru vodi nas Dalibor Petko. Kako Tony nije konvencionalan glazbenik, tako se i film prilagodio njegovoj razigranosti, te je ispunjen skečevima, humorom i Tonyjevim veselim ispadima.

Svi koji žele pobliže upoznati slavnog pjevača uz pregršt zabave i glazbe, imat će to prilike učiniti u nedjelju, 22. ožujka, na RTL televiziji.