HALO, BING, KAKO BRAT?

Posjetite 7. Močvarin sajam ploča i stripova

15.04.2011 u 14:03

Bionic
Reading

U nedjelju, 17. travnja od 11 sati, u klubu Močvara počinje sajam ploča, stripova, ali i drugih zanimljivosti vezanih uz kulturu glazbe i stripa: moći ćete tako po povoljnim cijenama nabaviti artikle glazbenih i strip dućana te izdavačkih kuća

Sajam ploča i stripova u svojih dosadašnjih pet izdanja u klubu Močvara i jednom u Branimir centru uspio je stvoriti prostor za razmjenu novih iskustava i druženje glazbenih i strip entuzijasta. Pritom smo se tako prisjetili i nakratko oživjeli duh legendarnog sajma koji se prije 20 godina spontano održavao na Cvjetnom trgu i okolnim ulicama i koji je u samom centru Zagreba predstavljao jedan mikrosvijet, naizgled opskuran, ali opet neobično važan za ne tako mali broj ljudi, koji su u njemu svakodnevno pronalazili utočište i koji je bio i svojevrsni prozor u svijet.

No s obzirom na to da su glazba i strip još neobično važne pojave, objavljujemo radosnu vijest da Močvarin sajam ponovo jaše, ovaj put povodom Močvarinog 12. rođendana.

Na Močvarinom sajmu ploča, stripova, ali i drugih zanimljivosti vezanih uz kulturu glazbe i stripa (knjige, CD-i, plakati, kazete, majice, DVD-i,…) moći ćete tako po povoljnim cijenama nabaviti artikle glazbenih dućana Free Bird, Spirit of Music, Karma, Roxy, Dobar zvuk, Kingston, strip dućana Libellus, izdavačkih kuća Što čitaš?, Mentor (Darko Macan), nezavisnih distribucija i izdavača Slušaj najglasnije i Moonlee/Geenger Records te mnogih drugih poznatih i nepoznatih koji su pozvani donijeti svoje stvari i prezentirati ih. Za ljubitelje plakatne umjetnosti Močvara će zaviriti u svoju arhivu i izložiti neke od svojih boljih plakata napravljenih u posljednjih 12 godina.