POSEBNI POPUSTI

Prigodna prodaja izdanja Pink Floyda i Rogera Watersa

12.04.2011 u 09:28

Bionic
Reading

Na dan koncerta Rogera Watersa u zagrebačkoj Areni 13. travnja Menart je za obožavatelje pripremio posebne popuste na izdanja vezana uz legendarne Pink Floyde i Rogera Watersa

Za razliku od koncerata ostalih svjetskih zvijezda, na kojima možete kupiti albume i ostale promotivne materijale, na cijeloj turneji ‘The

Wall’ niti u jednoj dvorani u kojoj se održava koncert nije moguće kupiti nikakva izdanja vezana uz Rogera Watersa.

Stoga će Menart u zagrebačkom Arena centru za obožavatelje postaviti štandove na kojima će prodavati niz izdanja po prigodnim cijenama. Štandovi će se nalaziti kod izlaza iz trgovačkog centra Arena (izlaz Dalmacija) i na platou između trgovačkog centra Arena i dvorane u kojoj se održava koncert (pokraj vodoskoka).

Zato ne propustite samo 13. travnja od 17 sati do ponoći kupiti vrijedna izdanja po prigodnim cijenama. Ondje vas očekuje nedavno objavljena biografija o legendarnoj grupi Pink Floyd 'Priča o Pink Floydu – Kad svinje polete', prva prevedena na hrvatski jezik, te niz zanimljivih naslova po prigodnim cijenama, a CD-ovi i DVD-ovi prodavat će se već po 67 kuna!

Napomena: u slučaju kiše štandovi neće moći biti na otvoreneme, pa ih potražite u trgovačkom centru Arena, čija vrata će na dan koncerta biti otvorena čak do jedan sat iza ponoći!