Glazba VATRENI KABARET

Crazy Horse nastupa u Zagrebu

Nakon godinu i pol dogovaranja, Tvornica Deluxe i Multiart po prvi puta u ovom dijelu Europe odlučili su ugostiti Le Crazy Horse te vas iznenaditi šouom koji je generacije ljudi ostavio bez daha

'Godinu i pol smo dogovarali nastup kabareta Le Crazy Horse i ponosni smo što smo ovakvu svjetsku atrakciju uspjeli dovesti u Zagreb', rekla je izvršna direktorica Tvornice kulture Katarina Putak na konferenciji za medije održanoj u hotelu Dubrovnik, pišu 24 sata.

Direktorica Putak dodala je da je interes za predstavu nadmašio očekivanja, a nadaju se da će svojim nastupima oživjeti kabaretsku prošlost Zagreba. Grupa Le Crazy Horse koja će nastupiti u Zagrebu sastoji se od četiri plesačice – Yafi Yemalli, Fiammi Rosi, Yasni Snigouri te Calin Ka.

'Vrlo rijetko nastupamo izvan Pariza, pa nam je ovo svojevrstan izazov', rekla je menadžerica grupe Svetlana Konstatinova.

Grupa Le Crazy Horse u iduća će dva dana nastupiti četiri puta u dvorani Kornati u Hypo centru, a nakon toga će se zaputiti prema Moskvi i Ženevi.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više