NAGRADNJAČA

Grupa Ramirez u Saxu - dobitnik ulaznica

24.03.2011 u 11:25

Bionic
Reading

Grupa Ramirez održat će ove subote, 26. ožujka, u zagrebačkom klubu Sax prvi samostalni koncert pred zagrebačkom publikom nakon čak dvije godine. Svi oni koji željno iščekuju četvrti Ramirezov album moći će ga kupiti u klubu Sax po promotivnoj cijeni, a tportal.hr ovom prilikom poklanja dvije ulaznice najbržem čitatelju ili čitateljici koji točno odgovore na nagradno pitanje

S uspješnim singlovima 'Ti i ja' te aktualnim 'Da li me voli' Ramirez nam je nagovijestio svoj novi album 'Svijet je lijep' koji se od ovog tjedna nalazi u prodaji!

'Svijet je lijep' donosi mješavinu starog i novog zvuka, a svi poznavatelji rada Ramireza naći će na novom albumu nešto svoje. Zbog prisutnog novog plesnog ritma ovaj album sigurno će privući i nove slušatelje.

Među ostalim na albumu se nalaze pjesme 'Žene su lijepe kad plaču' ili 'Od nas očekujem najviše' koje će brzo prirasti srcu štovateljima benda. Posebna energija prisutna je u pjesmama 'Nedodirljiv' koja je dobila zadatak otvoriti album, ali i pjesma 'Zbog nas' koja najbolje ukazuje na dodatnu zvukovnu snagu benda. Iznad svega ističe se pjesma 'Od svjetla i ptica' (premijerno nedavno izvedena na humanitarnom koncertu za Ines koja se bori protiv teške bolesti u klubu Boogaloo u Zagrebu) gdje je Ramirez prvi puta sa svima podijelio tu izrazito osobnu pjesmu koja govori o jednoj od najgorih bolesti na svijetu. To je još jedna od pjesama na tragu hita 'Sedam' s albuma 'Divovi i kamikaze'.

Album je miksan kod autora i producenta Skansija koji je dao i svoj pečat pjesmama, a masteriran je u Abbey Roadu u Engleskoj, u kojem su radili Coldplay, Kaiser chiefs, Franz Ferdinand, Gorillaz i mnogi drugi.

Dvije ulaznice za koncert osvojio je Davor Hrelja. Ulaznice se podižu na ulazu u klub na dan koncerta, uz predočenje osobne iskaznice.