KONCERT ZA PAMĆENJE

Faithless priredio elektronski spektakl

20.03.2011 u 08:12

Bionic
Reading

Jedan od najznačajnijih bendova elektronske glazbe na sinoćnjem koncertu u Domu sportova oduševio je mnogobrojnu publiku

Treći po redu koncert Faithlessa u Hrvatskoj svakako će ostati zapamćen kao jedan od najenergičnijih do sada. Najveći i najtiražniji elektronski bend svih vremena dvosatnom je svirkom uveseljevao mnogobrojnu publiku, izvodeći uglavnom hitove s novog, šestog, ujedno i zadnjeg studijskog albuma 'The Dance', kao što su 'Crazy Bal'Heads', 'Sun to me', 'Feel me' uz pomoć izvrsnog vokala Harryja Colliera, 'Tweak your nipple' i mnoge druge.

Tijekom koncerta, mogle su se čuti njihove najveće uspješnice, poput pjesama 'God is a DJ', 'Mass Destruction', kao i neizostavna 'Insomnia', koje su dovele publiku do ekstaze i koncert dovele do goruće atmosfere. Energični frontmen Faithlessa Maxi Jazz, tijekom koncerta nekoliko je puta zahvalio publici na predivnoj atmosferi i energiji.

Dvosatna svirka relativno je brzo završila. Neumorna publika, pozivala je na bis, na što su se faithlessovci odazvali, te su za kraj odsvirali jedan od svojih najvećih hitova 'We come 1'. Maxi Jazz završio je koncert riječima 'One day we will come back' te se pozdravio s mnogobrojnom hrvatskom publikom.