NAGRADNJAČA

'DJ Battle powered by Police' - kraj prvog kruga

17.03.2011 u 10:35

Bionic
Reading

'DJ Battle powered by Police' došao je do samog kraja prvog kruga natjecanja! Nakon sedam dvoboja u kojima je svoje snage odmjerilo četrnaest vrhunskih DJ-a, dobili smo imena njih sedmero koji su izborili svoj nastup u drugom krugu. Za drugi krug ostala je još samo jedna karta, a za nju će se ovog petka u 20 sati kroz dva seta vrhunske elektronske glazbe boriti DJ Frx i Ivan Mastermix. Police će i ovoga puta nagraditi najbrže čitatelje poklon paketima (majice, novčanici, USB-ovi)

U šestoj emisiji 'DJ Battle powered by Police' pobjedu je odnio DJ Ludvig, a prošlog su nas petka u eteru Otvorenog radija svojim setovima zabavljali Aldo Morro i Go Cut. Glasati za jednog od njih do petka u 17 sati možete ovdje

DJ Frx

DJ Frx je jedan od hrvatskih DJ-a s najdužim stažem na sceni. Nikada nije bio rob samo jednog glazbenog stila te je uvijek u stopu pratio recentna zbivanja na svjetskoj klupskoj sceni te ih implementirao u svoje DJ setove. U zadnjih nekoliko godina pao mu je interes za hip-hop te je svoje setove pretvorio u Mash Up u kojem danas pokazuje sav svoj DJ talent šarajući kroz mnoge stilove. Čest je gost mnogih festivala i evenata. Povremeno se upuštao u glazbenu produkciju, što je rezultiralo popularizacijom hip-hopa koji je na scenu izbacio izvođače poput Tram 11, Bolesne Braće, Elementala i mnogih drugih. U zadnjih desetak godina redovito objavljuje svoje mixeve te je do sada objavio šest službenih mixanih kompilacija u suradnji sa slovenskom kućom Matrix. DJ Frx dobitnik je nagrade Zlatna Koogla za najboljeg DJ-a 2004., sa svojim je produkcijama nekoliko puta bio nominiran za diskografsku nagradu Porin, a Večernji list 2007. svrstao ga je među deset najboljih DJ-a. Trenutno radi u jednoj od najpoznatijih svjetskih glazbenih TV kuća gdje obavlja dužnost glavnog Talents&Music managera za Hrvatsku.

DJ Ivan Mastermix
DJ Ivan Mastermix

DJ Ivan Mastermix sinonim je za hrvatsku underground house scenu. Nosi epitet godfathera hrvatskog housea, a njegovo ime garancija je za vrhunske partyje. Jedan je od rijetkih hrvatskih DJ-a koji je postigao zavidnu karijeru u inozemstvu i koji održava blisku poslovnu i prijateljsku suradnju sa brojnim kultnim imenima svjetske house scene poput Marshalla Jeffersona, Alana Jinx Chamberlaina, Roberta Owensa i mnogih drugih. Nekoliko godina zaredom njegov set bio je dio line upa na Love Paradeu, Valkana beachu i Exitu. Pod pseudonimom TGP (Tokio Getto Pussy) izdao je singl 'Fly me to the moon' za Sony Music, Universal i Polidor. Singl je postigao veliki komercionalni uspjeh u Europi i Japanu. Mastermixova producentska karijera započela je vrlo rano. 1996. godine izdao je svoj prvi album Aquarius koji je postigao zavidan uspjeh, a njegova distribucija realizirana je na svjetskom nivou.U zadnje vrijeme Ivan Mastermix surađivao je s hrvatskim jazz glazbenicima poput Matije Dedića, Henryja Radovanovića i Charlija Jurkovića, a te su suradnje urodile izdanjima za europsko tržište.

Poklon pakete su osvojili:

Nikolina Horvat
Gordan Valjak