NATJEČAJ ZA BENDOVE

Pošalji videospot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu!

15.03.2011 u 11:55

Bionic
Reading

Kao i prijašnjih godina, T-Mobile INmusic festival pokrenuo je natječaj za nastup bendova za 2011. godinu pod nazivom Pošalji videospot i sviraj na T-Mobile INmusic festivalu

Na natječaj se mogu prijaviti svi zainteresirani bendovi, a tri izvođača s najvećim brojem glasova publike, dobit će priliku nastupiti

na glavnom, T-Mobile stageu. Natječaj će se održati u tri kruga glasovanja, a glasovanje će se odvijati putem crvenog gumba na MAXtv-u.

Na službenoj web stranici festivala otvorene su prijave za sve izvođače koji žele nastupiti na T-Mobile INmusic festivalu 2011. Prijave na natječaj traju do 10. svibnja 2011. nakon čega će biti objavljena imena prijavljenih izvođača zajedno s njihovim videospotovima, koji će se prikazivati na kanalu T-Mobile INmusic na MAXtv-u i tportalu.

Za svog favorita publika će moći glasovati putem crvenog gumba na MAXtv-u, u ukupno tri kruga. Tri izvođača koja osvoje najviše glasova publike u ovom, posljednjem krugu osigurat će svoj nastup na T-Mobile INmusic festivalu 2011. godine.

Svi detalji oko prijava izvođača na natječaj mogu se pronaći na službenoj stranici festivala