SPEKTAKL U ARENI

Domaći Malehookersi predgrupa Megadethu i Slayeru

09.03.2011 u 14:05

Bionic
Reading

Megadeth i Slayer, dva benda iz 'velike četvorke' u sklopu svoje europske turneje 'European carnage tour 2011' nastupit će u Zagrebu 6. travnja, a posebni gosti na koncertu bit će svima znani zagrebački rokeri Malehookersi

Miljenici zagrebačke publike, Malehookersi, na glazbenoj sceni pojavili su se 1996. godine i bili su pravo osvježenje.

Njihova obrada pjesme 'Čudna šuma', poznatije i kao 'Čuvajte nas, pazite nas', na kojoj surađuju s mnogim priznatim glazbenicima: dvojcem 'Bože Sačuvaj', Davorom Gopcem, Goranom Baretom, Davorinom Bogovićem, Dubravkom Ivanišem Ripperom, Milom Kekinom i Alenom Marinom, postala je hit te je proglašena je službenom himnom rock nagrade Crni mačak.

Izdali su dva uspješna albuma do 1999. godine, kada prestaju s radom. Srećom, ne zauvijek. Sredinom 2008. godine bend se okuplja u malo izmijenjenom sastavu te izlazi album 'Muški svijet' u izdanju Menarta u 11.  mjesecu 2009. godine koji je mahom osvojio eminentne glazbene kritičare, dok su se singlovi 'Zagrebačko Zlo', 'Bolje da ovdje ostanemo sami' i 'Najgora' dugo držali na domaćim radijskim top ljestvicama.

U međuvremenu su pjesme s 'Muškog svijeta' snimili na engleskom, skladali glazbu za film 'Takav ti je život' mladog redatelja Saše Dodika (u kojem glume eminentna glumačka imena poput Ljubomira Kerekeša, Amara Bukvića, Ivice Pucara…) te odradili uspješnu promo turneju po hrvatskim gradovima.

Megadeth
i Slayer bendovi su koji imaju istančan glazbeni ukus i zato ne iznenađuje što su se odlučili upravo za Malehookerse, kultni zagrebački bend koji će biti još jedan izvrstan začin ovoj žestokoj glazbenoj večeri u Areni.

Ulaznice za ovaj metal spektakl u prodaji su na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podijeljene su u sljedeće kategorije:

FAN PIT: 300 kn
STAJANJE: 250 kn
TRIBINE: 275 kn
LOŽA: 500