NAGRADNJAČA

Novi pokloni iz Policea - dobitnici

24.02.2011 u 09:48

Bionic
Reading

DJ Battle powered by Police polako, ali sigurno ide prema završnici prvog kruga! U srazu najmoćnijih DJ imena u areni Otvorenog radija ovog će petka u 20 sati snage odmjeriti dvojica odabranih. DJ Nicole i Matija Tonković Mataya pokušati će se kroz dva seta vrhunske urbane glazbe izboriti za vaše glasove. Za svoje čitatelje tportal.hr je i ovaj tjedan spremio vrijedne Police poklon pakete (majice, novčanike, USB-ove)

Pobjednik treće emisije DJ Battle powered by Police je DJ Alen S, a u prošloj emisiji sučelili su se Vernon i Bronson. Za njih do petka u 17 sati možete glasati ovdje

DJ Nicole

Nakon što je početkom 90-tih kupio svoju prvu ploču, znao je da će miksanje postati sastavni dio njegova života. Nakon osam godina skupljanja ploča i igranja u svijetu ritma, šaranja kroz različite stilove, našao je svoj put u deep houseu. Prvi je nastup imao u kultnom zagrebačkom Kulušiću, a nakon toga zaredali su se nastupi na projektima Electrosound, Sintetica, Bodywork, Futurescope, u poznatom ljubljanskom klubu K1 te 2004. na festivalu Exit. 2006. godine zajedno s DJ Pytzekom pokrenuo je program Dirty Industries, kojeg kasnije nastavlja sa Lukom K., a koji je u u Zagreb po prvi puta doveo kremu svjetske underground scene. Iako često nastupa pred brojnom publikom, najdraži su mu oni koji se odvijaju u malom klupskom ambijentu. Intimna atmosfera, dobra vibra i glazba u ritmu svjetskih house trendova ono je što ga pokreće.


DJ Matija Tonković Mataya

Ovaj DJ i producent elektronske glazbe ušao je u ovaj svijet zabavljajući se, učeći i eksperimentirajući s različitim vrstama produkcijskih i DJ igračaka. Svijet elektronske glazbe ubrzo ga je očarao u tolikoj mjeri da je zaboravio na stvarni svijet oko sebe. Svoje znanje iz glazbenog stvaralaštva sustavno je nadograđivao, trudeći se da zvuči zanimljivo, muzikalno i veselo. Nastupao je pred publikom mnogih domaćih klubova, najviše uživajući u houseu i varijacijama technoidne elektronske glazbe, kojima zna rasplesati male i velike, vesele i tužne. U trenucima kada počne puhati južina, Mataya se zatvara u studio, počinje mixati, editirati i snimati vlastitu glazbu kojom će uzdignute glave na svojem slijedećem nastupu naelektrozirati, rasplesati ili barem nakratko povezati okupljenu publiku.

Požurite s glasanjem jer odluka o najboljem DJ-u je upravo na vama!

Nagrade su osvojili:

Hrvoje Gregur
Sanja Kruljac