BENDOVI U REZIDENCIJI

Kruno Levačić Phonic Zoom u MMC-u

21.02.2011 u 13:45

Bionic
Reading

Kvartet koji svira originalne kompozicije, improvizacije trenutka i obrade jazz, rock ili kantautorskih stvari nastupit će u nedjelju, 27. veljače, u MM centru u 21 sat

Bendovi u rezidenciji Kulture promjene ovog tjedna pozivaju na koncert Kruno Levačić Phonic Zoom, u sastavu Kruno Levačić, Elvis Penava, Žiga Golob i Astrid Kuljanić.

Cijena ulaznice je 15 kn i može se kupiti na blagajni Teatra &TD-a na dan koncerta od 19.30 do 22 sata.

Kruno Levačić Phonic Zoom je kvartet koji svira originalne kompozicije, improvizacije trenutka i obrade jazz (Cole Porter), rock (Radiohead, Coldplay ) ili kantautorskih (Nick Drake) stvari. Ideja je ne sidriti u duboke zimske luke pojedinih stilova, izbjegavati prepuštanje draču proslave vlastite 'glazbene povijesti'. Idila je stalni sukob s navikom na način percepcije tijeka vremena i stvaranja zvuka.

Cijeli događaj kao i obično bit će prenošen izravnim LIVE prijenosom putem KulTV-a koji možete pratiti na www.sczg.hr/stream.

Sav novac od prodanih ulaznica ide u ruke glazbenicima, stoga pokušajte razumjeti ovaj zaokret u konceptu projekta Bendovi u rezidenciji i podržite domaću nezavisnu glazbenu scenu! BROJ MJESTA U DVORANI JE STROGO OGRANIČEN! Svoju ulaznicu možete rezervirati na e-mail nenad.borovic@gmail.com.

Rezerviranu ulaznicu možete preuzeti do 22 sata na dan koncerta.