DOBAR OPORAVAK

Aretha Franklin nakon operacije vraća se glazbi

17.02.2011 u 21:11

Bionic
Reading

Nakon operacije, Aretha Franklin vraća se glazbi i nastupima, a u svibnju joj izlazi i novi album

Kraljica soula Aretha Franklin dobro se oporavlja nakon operacije koju je imala prije tri mjeseca. Mediji su nagađali da 68-godišnja pjevačica ima rak gušterače, ali te informacije nikada nisu službeno potvrđene. Da joj oporavak zaista ide uzlaznom putanjom, pokazuje i njezina najava da će uskoro ponovno početi održavati koncerte. Takve vijesti razveselile su njezine brojne obožavatelje.

Legendarna pjevačica zbog bolesti je morala provoditi poseban režim prehrane pa je tijekom posljednjih mjeseci i smršavjela, ali planira vratiti kilograme. 'Ako želim pjevati na koncertima – a želim, onda moram imati energije, što znači da moram jesti neku konkretnu hranu, a ne mrkvu i celer. Zapravo se planiram udebljati', izjavila je Aretha.

U svibnju bi svjetlo dana trebao ugledati i njezin novi album 'Aretha: A Woman Falling Out of Love', a pjevačica planira odraditi sve promotivne aktivnosti koje idu uz izlaženje novog uratka. Kraljica soula neko vrijeme nije pjevala, ali sada ponovno svakodnevno vježba.