KREĆE PRODAJA

Od ponedjeljka kupite karte za T-Mobile INmusic festival

11.02.2011 u 18:32

Bionic
Reading

Od ponedjeljka, 14. veljače, počinje distribucija i prodaja ulaznica za T-Mobile INmusic festival 2011. koji će se održati 21. i 22. lipnja na Jarunu, na Otoku hrvatske mladeži

U ponedjeljak, 14. veljače, počinje prodaja karata za T-Mobile INmusic festival koji će se na Jarunu, na Otoku hrvatske mladeži, održati 21. i 22. lipnja ove godine. Karte se mogu kupiti u prodajnim T-Centrima diljem Hrvatske.

Festivalske ulaznice prodaju se u četiri kategorije. Za T-Mobile korisnike cijena karte do 14. travnja iznosi 340 kuna, a od 14. travnja do 21. lipnja 390 kuna. Ovu cijenu karte T-Mobile korisnici ostvaruju slanjem prazna SMS poruke na broj 2255, a primljenu SMS poruku potrebno je predočiti pri kupnji same ulaznice. No, popuste za T-Mobile korisnike nije moguće ostvariti putem online kupnje ulaznice, popuste je moguće ostvariti isključivo u T-Centrima.

Za studente i đake cijena festivalske ulaznice iznosi 290 kuna do 14. travnja, dok je regularna cijena festivalske karte u prodaji do 14. travnja 390 kuna, a između 15. travnja i 21. lipnja 440 kuna.

Dnevne ulaznice bit će dostupne isključivo na blagajni festivala na dane održavanja po jedinstvenoj cijeni od 350 kuna.

Podsjetimo, svoj dolazak na Jarun potvrdili su najbolji rock bend današnjice i vlasnici najboljeg albuma 2010, Arcade Fire, kao i Nick Cave koji dolazi sa svojim novim bendom Grinderman. Najveći hrvatski glazbeni festival prepoznali su i svjetski mediji, pa je T-Mobile INmusic londonski Times dvije godine zaredom proglasio jednim od 20 najboljih glazbenih festivala u Europi, a u pohvalama mu se pridružio i utjecajni BBC.

Više informacija saznajte na stranicama festivala