SVAKOG ČETVRTKA OD 10. VELJAČE

Soul Senses Nights u Pepermintu

08.02.2011 u 11:08

Bionic
Reading

Od 10. veljače svakog četvrtka klubom Pepermint odjekivat će zvukovi r'n'b-a, soula i funka, a svi koji uspiju osigurati mjesto u popularnom zagrebačkom noćnom klubu, osim u odličnoj muzici, uživat će i u slatkim iznenađenjima iz Nestlea

Za sve ljubitelje dobre glazbe i Kit Katove fanove, Nestle je pokrenuo Soul Sences Nights, klupski program u Pepermintu koji će 12 četvrtaka za redom ugostiti perspektivne mlade glazbenike. Prvu večer, 10. veljače nastupa XL bend kojem se nedavno pridružila mlada pjevačica Anja Alujević. Anja se u reklami za Kit Kat Senses pojavljuje kao glavna glumica i pjeva pjesmu 'Ladies night' koju je posebno za Kit Kat Senses snimio XL bend.

XL je bend u čijoj ćete glazbi prepoznati utjecaje velikih soul, r'n'b, gospell i funk izvođača kao što su Stevie Wonder, Marvin Gaye, Luther Vandross, Michael Jackson i mnogi drugi. U osvježavajućim zvukovima jazza, popa i soula, posjetitelji Peperminta moći će uživati i narednih tjedana, kada će Pepermint glazbom osvajati Kiki Beluhan & the Superman Lovers i drugi izvođači.

Uz dobru glazbu, četvrtkom ćete u Pepermintu svoju dušu moći nahraniti i novim čokoladicama Kit Kat Senses koje su službena poslastica svih četvrtaka Soul Senses.