TKO JE TAJANSTVENI E. OWEN

Huljić u centru skandala na Beoviziji

25.02.2009 u 09:00

Bionic
Reading

Pjesmu 'Blagoslov za kraj' na ovogodišnjem izboru za pjesmu Eurovizije u Beogradu izvest će grupa OT bend. Skladao ju je izvjesni E. OWen, a iza tog imena se navodno krije Tonči Huljić

Prema tvrdnjama beogradskog portala pressonline.rs, nitko ne zna tko je tajanstveni E. Owen koji je napisao pjesmu za OT bend odnosno za natjecatelje iz 'Operacije Trijumf' (Sajko, Vukašin, Đorđe, Nikola Paunović i Kaja).

Iz producentske tvrtke Emotion potvrdili su da je autor pjesme 'Blagoslov za kraj' E. Owen, da je tekst napisala Snežana Vukomanović, dok je aranžmane napravio Eduard Botrić, inače dugogodišnji suradnik Tončija Huljića. Zanimljivo je da ni producent pjesme Mirko Vukomanović također ne zna tko je E. Owen.

O cijelom slučaju Huljić je za pressonline.rs izjavio: 'To su gluposti. Ja sam im pomagao da odluče koja je pjesma najbolja i bio u studiju da to snime. Moja ideja je bila da te momke vidim zajedno u bendu, ali to nije moja pjesma. Vi možete napisati da sam žensko, pa da vam se ja tu opravdavam da nisam žensko. Kao autor jedino se pojavljujem u Hrvatskoj.'

Također je zanimljivo da Huljić nije htio otkriti tko je tajanstveni E. Owen, na čijoj pjesmi se pojavio kao supervizor. Ovogodišnji srpski izbor za pjesmu Eurovizije održava se 7. i 8. ožujka i nema sumnje da će se dotad dići još puno prašine oko ovog događaja.