DOMAĆE SNAGE

Osječki rokeri Wasted Generation na putu za SAD

26.01.2011 u 23:31

Bionic
Reading

Mladi Osječani Wasted Generation, koji su na poziv Guns N'Roses nastupili kao predgrupa na njihovom zagrebačkom koncertu u rujnu prošle godine, pripremaju materijal za debitantski album

Naime, Stephen Wrench, poznati menadžer i predsjednik Full Entertain Music (izdavačka kuća, booking i menadžerska agencija), kontaktirao je bend sa željom da ih promovira i pronađe im što kvalitetniju izdavačku kuću.

Wrench je od benda zatražio kvalitetno snimljen materijal (pet do sedam pjesama) u vrhunskom glazbenom studiju, koji bi mogao koristiti u svrhe promoviranja benda i traženja kvalitetnog izdavača, te je postavio sredinu veljače 2011. kao rok za snimanje potrebnog materijala.

'S obzirom na to da bend ne raspolaže potrebnim financijskim sredstvima za snimanja u profesionalnom studiju te za miksanje i mastering u studiju Jima DeVita (multiplatinastog producenta koji je radio i s Ericom Claptonom, The Allman Brothers i Tomom Pettyjem) kojeg nam je Stephen preporučio, nadamo se da ćemo uspjeti potaknuti što više ljudi da nas podrže i ulože koliko mogu u ovu priču te nas tako približe dugo očekivanom i željenom cilju i pomognu nam da ostvarimo svoj san', kaže član WG Dinko Pleša dodajući da se bend trenutačno nalazi u studiju Željka Nikolina.

Pleša kaže da je bend odlučio organizirati koncert uz pomoć kojeg bi prikupio barem dio sredstava za studijsko snimanje, a dosad su im se pridružili Opća opasnost (Županja), Zoran Mišić (Valpovo), Cota G4 (Daruvar), Ivan Mihaljević & Side Effects (Zagreb) i Malehookers (Zagreb).

Detaljnije o bendu pročitajte ovdje