DOBROVOLJNA IZOLACIJA

Hladno pivo izdaje novi album

25.01.2011 u 14:23

Bionic
Reading

Prvi singl s novog albuma očekujte sredinom ožujka, a u kalendarima zabilježite da u subotu, 16. travnja, izlazi novi album

Nakon četiri godine, hrpe koncerata, stotine tisuća posjetitelja, milijun dobrih trenutaka, a najvažnije, nakon što se album 'Knjiga žalbe' već vjerojatno izlizao od količine vrćenja po CD playerima, došlo je vrijeme za nove pjesme!

Hladno pivo spakiralo je stvari i ovaj vikend kreću put šume kako bi u miru odradili završne faze u pripremi albuma.
Predprodukcijsko razdoblje albuma Hladno pivo i producent Edi Cukerić provest će na tajnoj lokaciji u šumi u medinom brlogu, kako bi njihovo novo remek-djelo ostalo zaštićeno od svakodnevnih životnih situacija, kao što su utaborene obožavateljice pred njihovim kućama ili paparazzi koji ih prate na putu do dućana i natrag.

Evo što su članovi benda izjavili prije dobrovoljne izolacije:

'Pozdrav svima, Hladno pivo ide probuditi medvjede iz zimskog sna. Narednih 10-ak dana ćemo u zimskom ugođaju, kako kaže g. Vakula, završavati pjesme i finalizirati album. Pripremamo se tako da i ako ostanemo okovani snijegom u šumi, da imamo dovoljno hrane i cuge.'

Tako će se Hladno pivo u sljedećim danima moći posvetiti isključivo finalnom izboru pjesama koje će se nalaziti na albumu, završnom radu i aranžmanu na njima.