NAGRADNJAČA

Tko ide na koncert Davora Radolfija

09.02.2011 u 12:26

Bionic
Reading

Poznato ime naše glazbene estrade i njegov bend Ritmo Loco nastupit će 12. veljače u dvorani Kornati zagrebačkog Hypo centra, a tportal.hr i Tvornica kulture poklanjaju svojim čitateljima ulaznice za koncert (12 x 2)

Iza Davora Radolfija je impresivnih 25 godina rada u glazbi. Njegov glazbeni rad poznat je prije svega po latino štihu i romantičnim melodijama koji dominiraju u njegovim pjesmama, a koji su oživljeni neizbježnim zvukom akustične gitare. Uz bend Ritmo Loco s kojim Radolfi nastupa, koncerti tog hrvatskog zaljubljenika u latino glazbu prerastaju u pravi glazbeni doživljaj. Osobnost i glazbeni duh te glazbena ostvarenja Radolfija i benda Ritmo Loco odavno su stekli brojnu publiku.

Prelijepa glazbena večer ispunjena najljepšim ljubavnim pjesmama Davora Radolfija i grupe Ritmo Loco neće vas ostaviti ravnodušnima te će vas zagrijati vrućim latino ritmovima i romantičnim melodijama. Stoga vas pozivamo na nezaboravan koncert 12. veljače 2011. i druženje s jednim od najvećih zaljubljenika u romantičnu i latino glazbu na našim prostorima. Topla atmosfera bit će osigurana, a hitovi poput 'Samo jednom se voli' natjerat će vas na ples i oživljavanje romantičnih sjećanja i misli.

Po dvije ulaznice osvojili su:

Biserka Carević
Kruno Poljak
Marija Miloš
Mubera Maslić
Ljiljana Stanić
Manuela Frinčić
Nevenka Lovrić
Mladen Golub
Neda Baretić
Jadranka Remenarić
Melita Margan
Marica Špoljar