NA KONCERTU U SARAJEVU

Severina želi duet s Halidom Bešlićem

24.02.2009 u 12:51

Bionic
Reading

Severina želi napraviti duet s legendom narodnjačke glazbe Halidom Bešlićem. Nada se da bi se to moglo ostvariti već u travnju, kada će održati veliki koncert u Sarajevu

Nakon snimanja showa 'Hayat Production', u kojem su Severina i Halid Bešlić otpjevali duet 'Iznad Tešnja zora sviće' i koji će se danas emitirati na bosansko-hercegovačkoj televiziji, naša popularna pjevačica izjavila je da želi snimiti duet upravo s Halidom.

'Halid je i kao pjevač, ali i kao osoba, istinska veličina, prijatelj kojeg svatko može poželjeti', rekla je Severina za Dnevni avaz te dodala da se, ako bi došlo do snimanja dueta, mora poklopiti dosta stvari.

'Da bi duet bio uspješan, pjevači se moraju slagati i sve mora biti nekako spontano. U svemu tome, dobra kompozicija je najbitnija', tvrdi Severina kojoj je velika želja nastupati s Halidom na velikom koncertu u Sarajevu, koji bi se u travnju trebao održati u Olimpijskoj dvorani Zetra

Iako se još službeno ne zna datum koncerta, atraktivna pjevačica misli da bi se mogao održati baš za njezin rođendan. 'Predosjećam da bi to mogao biti 21. travnja, kada ću proslaviti 37. rođendan. To bi mi bio najljepši rođendanski poklon. Još kada bi mi gost bio Halid Bešlić, to bi bilo odlično', ističe Severina.

Što se tiče dueta sa Severinom, Halid kaže da konkretno ništa nisu pričali, ali smatra da bi taj duet dobro primili u cijeloj regiji.

'Severina je kompletna estradna faca, koja ima dugotrajnu karijeru i dobre pjesme. Profesionalac je i zvijezda od glave do pete. Najviše mi se sviđa njena pjesma 'Tridesete'', rekao je Halid.