5. OŽUJKA

Najpopularniji electro/industrial bend Combichrist u Boogaloou

18.01.2011 u 15:39

Bionic
Reading

Trenutačno najpopularniji i najatraktivniji svjetski electro/industrial sastav Combichrist 5. ožujka stiže u zagrebački Boogaloo

Nakon izlaska petog studijskog albuma 'Making Monsters' i velike europske turneje s Rammsteinom, Combichrist se nakon dva odrađena spektakularna nastupa, 5. ožujka još jednom vraća u Zagreb, ovaj put u Boogaloo.

Prije dvije godine bend je držao jedan od najenergičnijih koncerata ikada zabilježenih u punom Aquariusu. Sličan scenarij se ponovno i u ožujku prošle godine kada je sastav održao koncert ispred 13.000 ljudi u zagrebačkoj Arenii to u svojstvu predgrupe spektakularnom Rammsteinu.

Osim što su na poziv Rammsteina pratili navedeni sastav na dvije velike rasprodane europske turneje, Combichrist je u recentnom razdoblju ostvario i niz suradnji sa svjetski poznatim glazbenicima, a tu se između ostalog posebno ističe suradnja s poznatim gitarističkim virtuozom velikog Limp Bizkita Wes Borlandom. Isto tako, Combichrist se našao i na ekskluzivnom soundtracku za popularnu filmsku blockbuster franšizu 'Underworld'.

Proljeće 2011. donosi nove izazove za Combichrist. Već održana američka i australska turneja bit će nadopunjene europskom inačicom te će tom prilikom Andy i društvo još jednom posjetiti mnogobrojne gradove i prijestolnice Europe. Kombinirajući kvalitetu izdanih albuma s energičnošću nastupa uživo, treći zagrebački nastup u nizu predstavlja veliku atrakciju za publiku, čemu će zasigurno kumovati i zvučno ime glavne predgrupe.

Norvežanin Mortiis slovi kao jedan od talentiranijih glazbenika skandinavske scene te će u tom smislu zasigurno održati nastup sukladan svom renomeu. Pretprodaja ulaznica će započeti početkom veljače, a u čemu ćemo vas na vrijeme obavijestiti.