Glazba HUMANITARNI KONCERT

Franka Batelić i Feminnem pjevaju za stradale u poplavama

  • Autor: tportal.hr
  • 11.1.2011 15:58:37
  • 11.1.2011 15:10:19

U tvrđavi Revelin 20.siječnja održat će se humanitarni koncert za pomoć obiteljima koje su 22. studenoga 2010. godine zbog poplave na području Dubrovnika ostale bez domova

Troje mladih studenata iz Dubrovnika, potaknuto teškim stanjem njihovih sugrađana u Dubrovniku, odlučilo je organizacijom humanitarnog koncerta pomoći obiteljima koje su 22. studenoga 2010. zbog poplave ostale bez domova.

Grad Dubrovnik i tvrtka BIOmedis-E d.o.o. odlučili su im pomoći u organizaciji humanitarnog koncerta i pružiti pomoć sugrađanima iz Dubrovnika.

Humanitarni koncert će se održati 20. siječnja. u tvrđavi Revelin u samoj jezgri starog grada Dubrovnika, a nastupit će poznati hrvatski umjetnici iz svijeta glazbe: Feminnem, Franka Batelić, Alibi, Bojan Jambrošić, Karla Belovari, Petar Brkljačić, Klapa Ragusa, Klapa Maestral, Klapa Zrnovnica, Markos i Martina Vrbos. Medijski će biti popraćen na lokalnoj i nacionalnoj razini. Zasad su se javile brojne osobe iz hrvatskog javnog života koje će poduprijeti akciju, a među njima su i Mia Begović, Jelena Perčin Babić, Mare Bratoš, Robert Bošković, Janko i Jelena Popović Volarić, Sanja Jovanović, Ivica Barišić

U sklopu kocerta održat će se i humanitarna revija, a svi prihodi idu u fond za pomoć žrtvama koje su zbog poplave ostale bez domova na području Dubrovnika.

Zato vas molimo da svojim novčanim prilogom pomognete akciji Prijatelj se poznaje u nevolji. Broj računa za uplatu je 2484008-1500180190 (organizator projekta: BIOmedis-E d.o.o. Zagreb). Račun društva vodi se kod Raiffeisen BANK d.d. Zagreb. Svakom donatoru osigurat će se logo i ime tvrtke istaknuto na bannerima pored ostalih sponzora te, naravno, medijsko eksponiranje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više