U SIJEČNJU

Počinje prodaja ulaznica za T-Mobile INmusic festival

27.12.2010 u 10:23

Bionic
Reading

Od 21. do 22. lipnja 2011. na Otoku hrvatske mladeži na Jarunu održat će se šesto izdanje glazbenog festivala za koji možete nabaviti ulaznice već od sljedećeg mjeseca

Najveći hrvatski glazbeni festival, T-Mobile INmusic, donosi dašak ljeta u ove hladne zimske dane prvim vijestima o svojem šestom izdanju. Svjetske glazbene zvijezde, odlična atmosfera i nezaboravan party svake godine označe početak ljeta, a ljubitelji dobre glazbe i dobre zabave i 2011. godine doći će na svoje.

Nakon što je londonski Times dvije godine zaredom proglasio T-Mobile INmusic jednim od 20 najboljih glazbenih festivala u Europi, u pohvalama mu se pridružio i utjecajni BBC. U ovogodišnjoj recenziji T-Mobile INmusica, britanski BBC naglasio je kvalitetu line-upa i atraktivnu lokaciju jarunskog otoka, pa ga je nazvao 'festivalskim draguljem'.

Festival će se zato održati na provjereno dobroj lokaciji, jarunskom Otoku hrvatske mladeži, i to 21. i 22. lipnja 2011. Godine 2010. na T-Mobile INmusicu predstavile su se svjetske glazbene zvijezde kao što su Massive Attack, Billy Idol, Alice in Chains, Morcheeba, nezaboravni Flaming Lips i mnogi drugi, a u 2011. T-Mobile INmusic priprema još više glazbenih iznenađenja.

Ulaznice za T-Mobile INmusic krenut će u prodaju u siječnju 2011. godine. Kao i svake godine dosad, posjetitelji će imati prilike iskoristiti razne popuste na ulaznice koji će biti dostupni u određenim vremenskim periodima.