Glazba INDUSTRIJA U KRIZI

Seida Memića Vajtu zamijenila Marta Kuliš

  • Autor: D. J.
  • 19.2.2009 20:01:47
  • 20.2.2009 9:00:00

Teška industrija umjesto starog pjevača angažirala mladu pjevačicu

Kako piše bosanski portal glas.ba, zbog članova grupe Teška industrija, koji žive na različitim stranama svijeta, dolazilo je do sve češćih poteškoća u organiziranju zajedničkih nastupa. S obzirom na to da su 2007. objavili povratnički album 'Kantina', koji su promovirali prigodnim koncertima, bilo je logično da grupa nastavi s nastupima, no zbog spomenutog problema nastupi su došli u pitanje.

Tako je odnedavno službena pjevačica grupe Marta Kuliš, koja je do tada pjevala u grupi Gin Cooler Quartet. Apsolventica je anglistike i povijesti umjetnosti, a zanimljivo je da će ove godine nastupiti samostalno na Dori s pjesmom 'Makni se'. Malo nakon toga s Teškom industrijom predstavit će na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom 'Hej' koju potpisuje Miro Buljan.

Inače, Teška industrija već radi na novom albumu, na kojem će se naći i pjesma 'Hej', a da osiguraju veći uspjeh s drugim albumom, Industrija je angažirala Zlatana Fazlića Fazlu, Sašu Lošića Lošu i Zorana Predina da im pišu pjesme.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više