INDUSTRIJA U KRIZI

Seida Memića Vajtu zamijenila Marta Kuliš

19.02.2009 u 20:01

Bionic
Reading

Teška industrija umjesto starog pjevača angažirala mladu pjevačicu

Kako piše bosanski portal glas.ba, zbog članova grupe Teška industrija, koji žive na različitim stranama svijeta, dolazilo je do sve češćih poteškoća u organiziranju zajedničkih nastupa. S obzirom na to da su 2007. objavili povratnički album 'Kantina', koji su promovirali prigodnim koncertima, bilo je logično da grupa nastavi s nastupima, no zbog spomenutog problema nastupi su došli u pitanje.

Tako je odnedavno službena pjevačica grupe Marta Kuliš, koja je do tada pjevala u grupi Gin Cooler Quartet. Apsolventica je anglistike i povijesti umjetnosti, a zanimljivo je da će ove godine nastupiti samostalno na Dori s pjesmom 'Makni se'. Malo nakon toga s Teškom industrijom predstavit će na ovogodišnjem Hrvatskom radijskom festivalu s pjesmom 'Hej' koju potpisuje Miro Buljan.

Inače, Teška industrija već radi na novom albumu, na kojem će se naći i pjesma 'Hej', a da osiguraju veći uspjeh s drugim albumom, Industrija je angažirala Zlatana Fazlića Fazlu, Sašu Lošića Lošu i Zorana Predina da im pišu pjesme.