NA MTV-jevim stranicama

Besplatan download novog albuma grupe S.A.R.S.

24.12.2010 u 11:52

Bionic
Reading

Posjetitelji stranice mtv.com.hr 31. prosinca točno u ponoć moći će preuzeti novi album benda S.A.R.S.

Povodom predstojećih novogodišnjih i božićnih praznika, MTV i S.A.R.S. odlučili su nagraditi svoje fanove  neuobičajenom poklonom. Točno u ponoć novogodišnje noći, 31. prosinca, na stranici  MTV.COM.HR moći će se besplatno preuzimati novi album sastava S.A.R.S. pod nazivom 'Perspektiva'

Album će biti dostupan publici cijele regije putem svih regionalnih MTV siteova, a ovo je ujedno i prvo album izdanje koje na svom siteu objavljuje MTV. Na osam novih pjesama, koliko 'Perspektiva' sadrži, svoje produkcijske sposobnosti još jednom su dokazali Željko Veljković i Đorđe Miljenović (Wikluh Sky).

Bend S.A.R.S. nastao je u ožujku 2006. u Beogradu. Krajem 2007, u studiju RLZ u Resniku snimaju svoju prvu pjesmu pod nazivom 'Buđav lebac' i postavljaju je na internet. Prvi singl benda S.A.R.S. vrlo brzo ostvaruje nevjerojatno veliku popularnost na prostoru Srbije i bivše Jugoslavije. Uspjeh i prihvaćenost ove pjesme poseban je sociološki i kulturološki fenomen.

Krajem 2008, dobili su ponudu da snime album za izdavačku kuću PGP RTS. Prvi je album, uz producentsku pomoć Sky Wikluha, završen za nekoliko mjeseci i objavljen je u ožujku 2009. Od izdavanja debi albuma pa do danas, bend se ustoličio kao jedna od najvažnijih pojava ne regionalnoj muzičkoj sceni. Novi album nastavio je obilovati socijalno angažiranim temama uz neizbježno šaranje kroz razne glazbene žanrove.