Glazba BOŽIĆNI KONCERT

Marko Tolja oduševio u riječkom HNK

  • Autor: tportal.hr
  • 22.12.2010 16:07:31
  • 22.12.2010 15:26:30

Mladi pjevač Marko Tolja po prvi put je održao cjelovečernji božićni koncert 'Marko Tolja u Kazalištu' u riječkom HNK Ivana pl. Zajca s vrhunskim orkestrom i zborom riječke Opere i Olja’zz benda pod palicom dirigenta Igora Vlajnića

Brojna publika uživala je u odličnoj atmosferi te povodom Božića slušala najljepše i najpopularnije svjetske i hrvatske božićne pjesme koje su zadobile novo glazbeno ruhu u aranžmanu Olje Dešića.

Marko Tolja publiku je počastio izvedbama legendarnih pjesama kao što su 'White Christmas' ili 'Jingle Bells', a nije nedostajalo ni tradicionalnih hrvatskih božićnih pjesama poput 'Svim na zemlji' i 'Veselje ti navješćujem'.

Marko Tolja je svoj zvjezdani status potvrdio i strukovnim prestižnim nagradama - Porinom za najboljeg debitanta 2009. i Porinom za najbolju mušku vokalnu izvedbu 2010, s orkestrom Opere i Olja’zz bendom izveo je i svoje poznate pjesme 'Putujem' i 'Deja vu'. Osim božićnih pjesama, Markov repertoar sadržavao je i legendarne pjesme poput one 'New York, New York' i 'Quando, quando'.

Nastup Marka Tolje s orkestrom riječke Opere HNK Ivana pl. Zajca i Olja’zz bendom zaživjet će i kao live album.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više