U TRAVNJU

Megadeth i Slayer u zagrebačkoj Areni

20.12.2010 u 15:56

Bionic
Reading

Svi metal fanovi doći će na svoje 6. travnja 2011. u zagrebačkoj Areni gdje će nastupiti dva kultna benda iz 'velike četvorke', Megadeth i Slayer

Nakon Metallice, velikana thrash metala, koji su u svibnju ove godine održali spektakl za pamćenje, u travnju će u Areni zasvirati druga dva benda iz 'velike četvorke' u sklopu svoje europske turneje, a koncept koncerta je 'best of' zajedno s pjesmama s novijih uradaka oba benda.

Slayer je bio gost Zagreba prije dosta godina, a prema zadnjim najavama benda, ovo bi mogao biti jedan od posljednjih nastupa ovog sjajnog metal benda. Megadeth u Zagreb dolazi nakon rasprodanog koncerta ove godine. Kombinacija ova dva benda je fantastična i svaki poznavatelj dobrog metala zna da će ovo biti pravi spektakl.

Koncert se održava u smanjenom kapacitetu Arene,pa je u prodaju pušteno samo 5.000 ulaznica. Naime, velika produkcija, puno ureda i garderoba te puno vješanja na krov zahtjevaju da se koncert održi u Areni jer nijedna druga dvorana produkcijski ne odgovara. Pozornica će, slično kao i na Cirque du Soleil, biti smještena na pola dvorane, poručili su organizatori Lupa Promotion.

Ulaznice za ovaj metal spektakl 2011. u prodaju kreću od srijede, 22. prosinca na svim ovlaštenim prodajnim mjestima Eventima, a podijeljene su u sljedeće kategorije:

FAN PIT: 300 kuna
STAJANJE: 250 kuna
TRIBINE: 275 kuna
LOŽA: 500 kuna

Ulaznice se mogu kupiti i preko interneta na www.eventim.hr te u uredu Lupa promocije. Za sve informacije posjetite www.lupapromotion.hr

Inače, Lupa Promotion u 2011. godini slavi pet godina uspješnog poslovanja i tom prilikom vjernim posjetiteljima koncerata daje popust na ulaznice za projekte koji će se održati sljedeće godine (10 posto popusta ukoliko se kupe uredu Lupe Promotion (Drniška 22, Zagreb).