NAGRADNJAČA

Poklanjamo vam CD-e Josipe Lisac - dobitnici

08.12.2010 u 10:28

Bionic
Reading

Tvornica kulture, Croatia records i tportal.hr daruju vam jedan CD Josipe Lisac 'Živim po svome' i jedan CD 'Dnevnik jedne ljubavi', povodom najnovijeg koncerta koji će ova diva hrvatske glazbene scene održati u Hypo centru u petak, 10. prosinca

'Živim po svome' treći je singl s posljednjeg studijskog albuma Josipe Lisac po kojem je album i dobio ime. Prvi singl s posljednjeg albuma 'Živim po svome', '1.000 razloga' Josipa je predstavila 2007. godine dana čime je najavila svoj aktualni studijski album iz 2009. godine i tako prekinula osmogodišnju diskografsku pauzu.

'Dnevnik jedne ljubavi' antologijski je album Josipe Lisac koji je digitalno remasterirana poslastica s 10 prekrasnih pjesama koje su uglazbili i napisali Karlo Metikoš i Ivica Krajač. Poznanstvo, prijateljstvo i ljubav s popularnim rock'n'roll pjevačem i skladateljem, Karlom Metikošem, ostavio je trajan biljeg na glazbeni i životni put Josipe Lisac. Prvi Metikošev i Josipin zajednički LP album iz 1973. godine, 'Dnevnik jedne ljubavi', ostaje do današnjeg dana jednim od najboljih konceptualnih rock ostvarenja, antologijom hrvatske diskografije. 'O jednoj mladosti', 'Sreća', 'Kao stranac' samo su neka od lijepih glazbenih ostvarenja koja bude trajno sjećanje na umjetnički lik i djelo Josipe Lisac.

CD 'Živim po svome' osvojila je Andrea Knajter, a CD 'Dnevnik jedne ljubavi' Mariela Vasilj. Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.