POGLEDAJTE 'KOŠNICE'

Još jedan odličan film čeka vas na Nedjeljnoj Avvanturi

13.04.2014 u 11:56

Bionic
Reading

MAXtv Filmofeel predstavlja Nedjeljnu Avvanturu na tportalu. U nedjelju, 13. travnja, nemojte propustiti pogledati film 'Košnice' (Hives), dugometražni igrani film studenta produkcije Ivana Kelave, nastao u suradnji filmskih škola iz Zagreba, Jeruzalema, Londona, Koelna i Praga

'Košnice' su europski filmski projekt nastao kao suradnja Akademije dramske umjetnosti u Zagrebu i četiriju prestižnih filmskih škola iz spomenutih gradova, a inicirao ga je student filmske produkcije ADU Ivan Kelava, pod mentorstvom izv. prof. Damira Terešaka. Film su sufinancirali HAVC, MEDIA desk Hrvatske i sponzori.

Zagreb, Jeruzalem, London, Koeln i Prag mjesta su zbivanja u kojima petero junaka na putu do posla prati vijest o misterioznom nestanku pčela, istovremeno baveći se svojim životima u gradovima-košnicama.
MAXtv Filmofeel Nedjeljna Avvantura na tportalu projekt je budućnosti koji još nije realiziran u većini zemalja u svijetu, a prvi put se odvija u Istočnoj Europi. Svake nedjelje na avantura.tportal.hr od 18 do 24 sata ekskluzivno i besplatno možete pogledati jedan film debitantskih redatelja. Nakon nedjelje filmove pogledajte uz minimalnu naknadu od 7,50 kuna u sklopu usluge Video on Demand.

Film Košnice pogledajte ovdje!