Film VEČERAS U KINU METROPOLIS

Njemačka ljubavna drama 'Sasha'

  • Autor: tportal.hr
  • 6.12.2010 13:47:44
  • 6.12.2010 12:17:49

Večeras u 21 sat u Art-kinu Metropolis zagrebačkog MSU-a, u ciklusu Queer MoMenti, bit će premijerno prikazana njemačka ljubavna drama 'Sasha' u režiji Dennisa Todorovića

Glavne uloge igraju Sasha Kekez, Tim Bergman i Yvonne Yung Hee. Scenarist i redatelj Dennis Todorović, iskusan u formi kratkog filma i dokumentarca, u ovom igranom filmu vješto plete niti obiteljske drame u naoko otvorenom i tolerantnom multietničkom Kölnu. Istovremeno, skupina glumaca vješto balansira na granici komedije i drame ostvarujući izrazito životnu coming-out priču.
Promo fotografije
Sasha


Dok majka glavnog junaka sanja o Sashinoj pijanističkoj karijeri, on je zatečen drugim stvarima: gospodin Weber, njegov obožavani učitelj klavira, zauvijek odlazi. Sasha je slomljen, a jedina osoba kojoj se može povjeriti je Jiao, najbolja prijateljica. Kao sin u balkanskoj obitelji, čak i u Njemačkoj ne može živjeti slobodno, no  zahvalan je zbog činjenice da njegov homofoban otac misli da mu je Jiao djevojka. Ono što počinje kao korisna laž često se prometne u onu dugu i kompliciranu, kada Sashin brat započne avanturu s Jiao.

Za zainteresirane koji ne stignu na večerašnju premijeru, reprize 102-minutne drame održat će se u utorak (7.prosinca) i srijedu (8. prosinca) od 19 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još