Film

Pravilnik natječaja 'Fotka najboljeg zombija'

  • Autor: tportal.hr
  • 9.12.2008 15:04:34
  • 27.11.2008 15:53:16

1) Opis natječaja

Natjecanje za izbor najzanimljivije fotografije na temu 'Fotka najboljeg zombija'. O pobjedniku odlučuje četveročlani žiri u sastavu: Martina Uzelac (urednica rubirke Showtime), Tin Bosek (promocija), Nikola Filipčić (promocija) i Mirela Hegdiš (promocija). Dodijelit će se ukupno 1 nagrada i to prema ocjenama žirija (u rasponu od 1 do 5).

2) Kako sudjelovati?

Prijavom e-mailom na adresu tportal@tportal.hr s osnovnim podacima (ime i prezime, adresa i broj telefona) zajedno sa fotografijom. Svatko ima pravo sudjelovati s maximalno dvije fotografije.

3) Rokovi

Trajanje natječaja: 24. studeni – 8. prosinac. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 10. prosinca 2008.

4) Nagrade

Ukupno se dijeli 1 nagrada. 1 fotoaparat Sony DSC-S730


5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja pošalju e-mail s fotografijom na tportal@tportal.hr.

Svaka fotografija mora biti u jpeg formatu od minimalno 600px do maksimalno 1200px

Tportal.hr može i smije koristiti fotografije u bilo koju svrhu na tportalu (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

Fotografije ne smiju biti objavljene u drugim medijima ili na privatnim blogovima prije niti poslije slanja na natječaj.

Samo punoljetne osobe mogu osvojiti nagrade.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Nakon završetka natječaja, priređivač može ponuditi suradnju određenom projektu koji je sudjelovao u natječaju, za koji smatra da je zanimljiv za njegovo poslovanje.

Isto tako, po završetku natječaja priređivač ima pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još