KONTROVERZA U CENTRU GRADA

'Srpski film' od četvrtka u kinu Movieplex

29.11.2010 u 11:27

Bionic
Reading

Jedan od najkontroverznijih srpskih filmova svih vremena od ovog ćete četvrtka moći pogledati u kinu Movieplex u Centru Kaptol

Srpski film, scenarista i redatelja Srđana Spasojevića, kojemu taj uradak predstavlja filmski debi, do danas je prikazan na mnogim festivalima diljem svijeta, na kojima je uglavnom privlačio veliku pozornost medija, publike i kritike, a od četvrtka imat će ga prilike pogledati i Zagrepčani, i to u Movieplexu u Centru Kaptol.

U filmu, koji se ne preporučuje mlađima od 18 godina, glavne uloge imaju Srđan Todorović, Sergej Trifunović, Jelena Gavrilović, Katarina Žutić i Slobodan Beštić.

Miloša, bivšu pornozvijezdu u financijskim problemima, nekadašnja partnerica Lejla upoznaje sa sumnjivim, misterioznim, ludim, ali i politički moćnim producentom Vukmirom, koji bi mu novim filmom trebao osigurati financijsku sigurnost do kraja života. Vukmir uvlači Miloša u niz nevjerojatnih, okrutnih i nasilnih situacija, odlučan snimiti film kakav nikad nije viđen, koristeći ljude kao topovsko meso. U želji da pobjegne iz filmskog pakla u koji je upao i da spasi život svoje obitelji, Miloš će morati žrtvovati sve što ima: svoj ponos, moral, razum, a možda i vlastiti život.