'TALIJANSKI PASTUH'

Stalloneov pornić kupljen za više od dva milijuna kuna

26.11.2010 u 13:32

Bionic
Reading

Škakljiva prošlost uskoro će opet sustići holivudskog superstara Sylvestera Stallonea, jer zahuktale su se pripreme za novu projekciju njegovog pornića s glumačkih početaka

Stallone, 64-godišnji glumac s respektabilnom karijerom akcijskog junaka, igrao je na početku karijere u akcijskom filmu druge vrste - porno filmu 'Tulum kod Kitty i pastuha'. Te, sada već davne 1970. godine, za dva dana snimanja dobio je 200 dolara koliko je dostajalo za hranu i režije, otkrio je Sly osobno u intervjuu Playboyu.

Kad se šest godina poslije proslavio filmskim megahitom 'Rocky', filmić mu je ponuđen na otkup za 100 tisuća dolara, ali nije trznuo, pa je spomenuti pornić izvučen iz ropotarnice i ponovo prikazivan, ovaj put pod novim, sočnijim imenom 'Talijanski pastuh'.

Prava na taj film sada su u rukama novog vlasnika, koji ih je netom otkupio za nešto više od 400 tisuća američkih dolara.

Sly se ni ovaj put ne uzbuđuje, mrtav-hladan radi na nastavku svog redateljskog prvijenca 'The Expendables'. Konačno, u sedmom desetljeću života podsjećanje na mladenački seksipil vjerojatno mu je od višestruke koristi – za ego, karijeru i, ponovo, budžet. Samo, ovaj put, s više decimala.