GODINE (NI)SU VAŽNE

Cher i Aguilera pobrkale outfite

16.11.2010 u 11:58

Bionic
Reading

Pjevačice su na premijeru muzičke drame 'Burlesque' Stevea Antina u Los Angelesu stigle veselo se držeći za ruke, pa je dojam da su spremajući se za film u kojemu skupa glume od uzbuđenja pobrkale odjeću

Ultramini haljinica koja je uz noge

otkrivala i dekolte 64-godišnje Cher možda bi bolje pristajala Christini Aguileri na pragu tridesete, koja je pak kolegici komotno mogla prepustiti svoju dugu opravu i vilinski look i sve bi došlo na svoje mjesto.

Kako godine idu, Cher se svojski trudi izgledati mlađe. Osim niza estetskih operacija, nakon 13-godišnjeg braka sa Sonnyjem Bonom zaredala je vezama s mlađim muškarcima, uključujući svojedobno holivudske glumce Toma Cruisea i Vala Kilmera. Jedan od posljednjih u nizu bio je izvjesni pekar Rob Camilletti, koji je u doba njihova susreta bio mlađi 18 godina, a zajedno su živjeli daljnje tri. Ne želi ostarjeti, već ostati vječna djevojčica. Psiholozi bi rekli – sindrom Zvončice.

Kod Aguilere – obrnuto. Friško razvedena od glazbenog menadžera Jordana Bratmana, rafiniranim, ali pomalo pretenciozno bajkovitim outfitom kao da poručuje kako pomalo živi u oblacima i želi biti shvaćena ozbiljnije nego joj nalaže dob i estradna karijera. Možda je tu imala utjecaja i njena baka, koja je jednom izjavila da 'umire od tuge kad vidi svoju unuku, pametnu mladu ženu i majku dvoipolgodišnjeg sinčića, s toliko malo tekstila u spotovima'.