Film MAGAZIN MOJ FILM

Filmsko štivo u digitalnom izdanju

  • Autor: tportal.hr
  • 16.11.2010 14:46:28
  • 16.11.2010 12:00:39

Novi filmski magazin donosi novosti, recenzije, komentare i analize na vizualno atraktivan i inovativan način, u obliku filmske online čitaonice

Internetski filmski portal Moj film je danas predstavio surogat projekt, digitalni filmski magazin istoimenog naziva - tzv. filmsku online čitaonicu za ljubitelje sedme umjetnosti željne kvalitetnog i zanimljivog autorskog izraza. U nedostatku domaćih tiskanih i digitalnih filmskih magazina ovo izdanje portala Moj film predstavlja velik iskorak i otvara vrata za povratak filmske kritike i kolumnistike.

Redakcija magazina Moj film prepoznala je taj prazan prostor koji je nastao u servisiranju informacija o filmu te su svojim, ali i svim novim čitateljima odlučili ponuditi pravi magazinski medaljončić u digitalnom izdanju. Baš kao što je film slika u pokretu, a internet interaktivni spoj slike i riječi, tako je filmski magazin Moj film sinergija jednog i drugog.

Prvi broj posvećen je najvećem socijalnom fenomenu današnjice – društvenim mrežama. Kao platforma za temu broja poslužio je trenutačni filmski hit 'Društvena mreža' koji se naslanja na ideju izdavača da će ovakvo besplatno internetsko izdanje magazina za reperkusiju imati stvaranje kreativne jezgre za ljubitelje filmova i filmskih stvaratelja. Sadržaj broja je obogaćen velikom pričom o filmskim redateljima koji su se okušali u reklamnim spotovima, festivalskom kronikom iz Barija, te s dva velika intervjua, jedan s Filipom Šovagovićem povodom snimanja novog filma te drugi s Aleksandrom Radivojevićem, scenaristom kontroverznog 'Srpskog filma'.

Filmski magazin Moj film će izlaziti svakog petnaestog u mjesecu i bit će dostupan za preuzimanje na službenoj stranici magazina.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još