ZVIJEZDE U SUSJEDSTVU

Jessica Alba, Megan Fox i Nicolas Cage snimat će u BiH?

05.11.2010 u 07:19

Bionic
Reading

U sklopu snimanja filma 'Tesla - vladar svijeta' u BiH trebali bi doći Nicolas Cage, Megan Fox i Jessica Alba, najavio je vlasnik Scout filma, producent Edvin Šarkić, koji trenutačno ima najviše posla oko dolaska Angeline Jolie i njezine filmske ekipe

Susjedna država postaje sve popularnije odredište za snimanje filmova, a sredinom studenoga na nekoliko dana u Sarajevo i Vareš trebala bi preseliti i Angelinina ekipa iz Budimpešte. Osim nje u BiH trebali bi navodno stići Nicolas Cage, Jessica Alba i Megan Fox. Cage bi tamo trebao snimati visokobudžetni film o životu Nikole Tesle.

'Sada je najvažnije da dođe Angelina i ona će doći, ali ću dovesti i Nicolasa Cagea, kao što sam već jednom doveo Angelinu i Richarda Gerea', rekao je Šarkić za Sarajevo-x.com.

'Tesla - vladar svijeta' je visokobudžetni projekt o životu znanstvenika Nikole Tesle, u kojem će Nicolas Cage glumiti Thomasa Edisona. Osim njega, u filmu bi trebale glumite holivudske ljepotice Megan Fox i Jessica Alba, a još uvijek se ne zna kome će pripasti uloga Tesle.