GOSTOVANJE KOD LETTERMANA

Joaquin Phoenix razvaljen kao majka ili odlično glumi

12.02.2009 u 11:00

Bionic
Reading

Joaquin Phoenix sinoćnjim je gostovanjem kod Davida Lettermana ponovo šokirao javnost svojom pojavom, a još više ponašanjem i nesuvislim odgovorima

Na samom početku svog showa David Letterman našalio se na račun izgleda Joaquina Phoenixa, na što je ovaj tek upitao: 'Rugaš li mi se?' Nakon toga nastavio je u zbunjenom ritmu, ne mogavši se sjetiti imena partnerice u posljednjem filmu (Gwyneth Paltrow), a na pitanja je odgovarao isključivo s 'da', 'ne' i 'hvala'. 

Joaquin je u jednom trenutku pitao voditelja: 'Na čemu ti je publika? Koji plin koristiš?', da bi nakon toga krenuo s negodovanjem i psovkama.

Vrlo brzo publika je primijetila da nešto nije u redu s glumcem i stala se smijati njegovoj zbunjenosti. Letterman je prihvatio igru i počeo ga ismijavati. Tako je, spomenuvši glumčevu pauzu u glumi, prokomentirao da je i sinoć očito bio na pauzi te da mu je žao što Joaquin nije uspio gostovati u njegovoj sinoćnjoj emisiji (aludirajući na neprisutnost duha).

Na kraju je domaćin rekao da će sljedeći put on k njemu doći doma isto tako žvačući, na što je glumac izvadio kaugumu i zalijepio je ispod Lettermanova stola.

Cijelu šaradu Letterman je završio komentarom da je njegov show dobio novog kralja gluposti, gdje je Phoenix na tronu zamijenio Farrah Fawcett, koja se osramotila na gostovanju 1997. godine.

Dok se većina slaže da je vjerojatno bio razvaljen nekim teškim drogama, neki misle da je takvo ponašanje tek odlična gluma slavnog glumca, budući da se trenutno baš snima dokumentarac o Phoenixu. 

 

Pogledajte skraćenu verziju gostovanja Joaquina Phoenixa u showu Davida Lettermana:



Joaquin Phoenix lupeta kod Lettermana