Film NAGRADNJAČA

Pogledajte film 'Koncert' - dobitnici

  • Autor: tportal.hr
  • 18.10.2010 14:03:40
  • 13.10.2010 14:21:20

Od 14. listopada u programu CineFesta igra film 'Koncert' redatelja Radua Mihaileanua, nastao u europskoj koprodukciji (Francuska, Rumunjska, Italija, Belgija, Rusija). Tportal.hr ovom prilikom poklanja svojim čitateljima 4x2 ulaznice za film u CineStaru Zagreb (Branimir centar)

Radi se o zabavnoj glazbenoj komediji koja govori o odbačenim vrhunskim glazbenicima koji dobivaju novu životnu priliku - nastupiti kao čuveni Boljšoj orkestar u Parizu: Andrei Filipov je bio čudo od djeteta, slavni dirigent Boljšoj orkestra, najvećeg orkestra u Rusiji. Danas, kao 50-godišnjak, on je još uvijek u Boljšoju, no kao čistač.

Tijekom komunističke ere otpušten je jer se nije želio riješiti židovskih svirača. No jednog dana on primi faks. Pozivaju ga da vodi orkestar u Plevel, u Pariz, kao zamjena u posljednji čas. Andrei dobije ludu ideju: okupit će stare glazbene prijatelje, grupicu starih glazbenika koji sad žive po Moskvi kao taksisti, prodavači na buvljaku ili radnici na porno filmovima. Idu u Pariz, kao Boljšoj orkestar. Hoće li uspjeti?

Po dvije ulaznice osvojile su:

Ana Mrazek
Marina Šporčić
Hana Savić
Paula Nimac


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još