Film POVODOM SNIMANJA FILMA

Nicolas Cage stiže u Sarajevo?

  • Autor: tportal.hr
  • 12.10.2010 9:44:38
  • 12.10.2010 7:30:00

Slavni bi holivudski glumac povodom snimanja filma 'Tesla – vladar svijeta' trebao posjetiti Bosnu i Hercegovinu. Sudeći prema napisima u bosanskohercegovačkim medijima, uskoro bismo ga mogli sresti u Sarajevu

Povodom snimanja filma 'Tesla – vladar svijeta', kako navode bosanskohercegovački mediji, glumac Nicolas Cage i ekipa filma uskoro bi trebali stići u Sarajevo. Naime, cilj im je pronaći pogodnu lokaciju za snimanje filma.

Podsjetimo, Nicolas Cage će glumiti Thomasa Edisona, američkog znanstvenika koji je Tesli nanio mnogo štete u vrijeme kada je bio zaposlenik njegove tvrtke Continental Edison Company u Parizu.

Iako je ime glumca koji će utjeloviti samoga Teslu još uvijek nepoznanica, poznato je to da će se u filmu pojaviti Jessica Alba i Megan Fox.

Nedavno je Predrag Rajčić, koji s bratom Vladimirom i Draganom Savićem vodi produkcijsku kuću VPR Studios Production, otkrio: 'Film će biti balans između povijesnih događaja i najsuvremenije digitalne tehnologije. To je projekt od nacionalnog interesa, jer ovakav film o velikanu kao što je Nikola Tesla predstavlja prikazivanje Srbije u najboljem svjetlu. On je Srbin koji je promijenio tijek civilizacije.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još