NOVA ULOGA

Angelina Jolie u zatvoru?

31.08.2010 u 10:04

Bionic
Reading

Nakon upuštanja u avanturu režiranja svog prvijenca o romantičnoj priči tijekom rata u Bosni, holivudska zvijezda možda će zaigrati u još jednoj ulozi

Angelina Jolie priprema scenaristički i redateljski prvijenac o romantičnoj priči koja se odvija tijekom rata u Bosni. U međuvremenu, dok se priprema za snimanje u Sarajevu, nastoji se uživjeti i u novu ulogu. Zvijezda je pristala glumiti u adaptaciji britanske mini-serije 'Unforgiven' (nažalost, nije u pitanju remake kultnog westerna Clinta Eastwooda). Serijal donosi priču o ženi koja izlazi iz zatvora nakon što je odležala 15 godina zbog ubojstva dvojice policajaca. Dok se nastoji ponovno uključiti u društvo, progone je sinovi njenih žrtava željni osvete.

Na adaptaciji scenarija radi Christopher McQuarrie, koji je napisao i scenarij za Angelinin prethodni film 'Turist' u kojem glumi uz Johnnyja Deppa. Iako još nije potvrđeno da će Angie portretirati moralno ambivalentnu ženu, čini se da je nakon njenih uloga u filmovima 'Changeling' i 'Salt' nova rola logičan slijed.