NAGRADNJAČA

Film 'Karate Kid' nagradio

30.08.2010 u 11:24

Bionic
Reading

'Karate Kid' svojevrsna je obrada istoimenog popularnog filma iz osamdesetih godina, a u modernoj inačici filma koji radnju premješta u Kinu, glavne uloge tumače Jackie Chan i Jaden Smith. Film u naša kina dolazi 2. rujna, a tportal.hr i Continental film svojim čitateljima poklanjaju majice iz filma

Film prati život 12-godišnjeg Drea Parkera (Jaden Smith) koji je mogao postati najpopularniji dječak u Detroitu, ali je zbog karijere svoje majke (Taraji P. Henson) morao otići živjeti u Kinu. Dreu je ispočetka prilično teško sklopiti nova prijateljstva. Prvi bliski odnos stvara s dječakom iz svog razreda Meijem Yingom, no zbog kulturnih razlika obojica shvate da je njihovo prijateljstvo nemoguće ostvariti. Da stvar bude gora, Dre se zamjeri i razrednom nasilniku Chengu. Dre malo poznaje karate i, s obzirom na to da su u zemlji kung fua, Cheng s lakoćom obara karate kida.

Osjećajući se usamljenim u stranoj zemlji, Dre se nema kome obratiti osim čovjeku koji se bavi održavanjem zgrade, gospodinu Hanu (Jackie Chan) koji je majstor kung fua. Gospodin Han i Dre počinju trenirati, među njima se gradi prijateljstvo i sve su bliže okršaju s Chengom na kung fu turniru. Dok Han uči Drea da bit kung fua nije u udarcima, već u zrelosti i mirnoći, Dre shvaća da je  pred njim borba života.

Majice su osvojili:

Ines Cazin
Ksenija Kordiš
Mak Sever
Stanka Frlan
Željka Šulekić

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.