Film NAGRADNJAČA

Dobitnici nagrada iz filma 'Charlie St. Cloud'

  • Autor: tportal.hr
  • 3.9.2010 11:32:06
  • 27.8.2010 10:39:11

Temeljen na hvaljenom romanu, 'Charlie St. Cloud' je romantična drama u kojoj Zac Efron igra junaka iz maloga grada koji preživljava nesreću zbog koje vidi svijet na jedinstven način. Blitz i tportal.hr ovom prilikom poklanjaju svojim čitateljima nagrade iz filma (majice, rokovnik)

Srednjoškolac i vrsni jedriličar Charlie St. Cloud ima stipendiju za Stanford koja će ga odvesti daleko od njegova uspavanog rodnog grada. No Charliejevu svijetlu budućnost naglo prekida tragedija koja uništi njegove snove. U stravičnoj automobilskoj nesreći život izgubi Charliejev brat Sam. Tijekom pogreba svog mlađeg brata, Charlie bježi u obližnju šumu i pronalazi malu čistinu baš u trenutku kada počne padati sumrak. Tamo ugleda Sama kako ga, držeći rukavicu za bejzbol, čeka da počnu s treningom koji je bio dio njihovog večernjeg rituala.

Pet godina kasnije Charliejev je život krenuo drukčijim smjerom od onoga o kojem je sanjao. Napustio je koledž, prijatelje i obitelj. Svake večeri u sumrak Charlie se vraća na proplanak da bi vidio Sama. Iako njegov brat želi da on nastavi sa svojim životom, Charlieju je jedino važno obećanje koje mu je dao.


Nagrade su osvojili Vesna Stapić i Denis Oužecki.

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još